середу, 17 лютого 2016 р.

Про проект "Be Kind" Європейської освітньої мережі eTwinning Плюс

У січні 2016 року наш навчальний заклад  приєднався  до Європейської освітньої мережі eTwinning Плюс.  І тепер  наші  учні мають можливість спілкуватися, співпрацювати, розвивати проекти і бути частиною самого захоплюючого навчального співтовариства в Європі.                       Див. тут
Це сприятиме кращому розвитку  у них вмінь та  навичок 21-го століття, дасть можливість  ближче  познайомитися з   культурними традиціями інших народів Європи, розширити міжнародні  зв'язки  та покращити знання англійської мови.

Так, в лютому поточного року  ми беремо участь у проекті  "Be Kind"  (“Be Keen to Involve in Noble Deeds”).  В даному проекті співпрацюють учні навчальних закладів Молдови, Хорватії, Туреччини та України. Він спрямований на сприйняття значення доброти, людяності та милосердя  через святкування Міжнародного тижня спонтанного прояву доброти  (14-21 лютого). Проект "Be Kind" націлений зробити спонтанні прояви доброти нашою щоденною звичкою.




Далеко не всі ще знають, що 17 лютого святкується Міжнародний День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day), тому що це свято є однією з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. В нашій країні  воно поки що практично не відоме. Ми про нього дізналися завдяки участі  у проекті  "Be Kind". 

Вважається, що в цей день людям слід намагатися бути не просто добрими, що само собою зрозуміло, а добрими безмежно і безкорисливо.День спонтанного прояву доброти - це підстава згадати про справжні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її проявляє. Тому проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна кожна людина.

Отже, давайте святкуватимемо  Міжнародний день і тиждень спонтанного прояву доброти, і тоді світ обов'язково стане  добрішим!

Немає коментарів:

Дописати коментар