понеділок, 28 листопада 2016 р.

Національна конференція eTwinning Plus в Україні - 2016

25 листопада  у місті Києві відбулася Національна конференція eTwinningPlus в Україні - 2016.

ЕTwinning це найбільша та найдемократичніша спільнота шкіл Європи,  яка забезпечує діяльність онлайн платформи  для викладачів різних типів навчальних закладів, на базі якої ті  реалізують свої освітні та навчальні проекти. Ключовою складовою проектно-орієнтованого навчання є використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. 

До участі у конференції  було запрошено директорів шкіл-учасниць програми та найактивніших вчителів-ітвіннерів з усієї України. Місто Кіровоград на цій конференції представляли директор НВО №31  Тетяна Тиханська  та вчитель англійської мови  Світлана Дика.   

Конференція пройшла насичено та змістовно.  Учасників конференції привітала Оксана Коваленко, головний спеціаліст у сфері мовної політики Міністерства освіти та науки України, та представники служби підтримки програми eTwinning Plus  в Україні Сергій Теплов і Валентина Величенко. 

З доповіддю "Загальний погляд на тенденції розвитку системи середньої освіти у світі" виступив керівник програми Сергій Теплов.



Учасники конференції мали можливість прийняти участь у таких цікавих робочих майстернях,  як “How to Build Successful International School Partnership”, “Entrepreneurial Learning”, “eTwinning Plus  як інструмент для створення позитивного іміджу“ та “eTwinning School”.



                                                           
На конференції  були підведені підсумки роботи за 2016 рік,  нагороджені найкращі навчальні проекти року та найактивніші вчителі.  Серед проектів, які були відзначені Національним та Європейським знаком якості,  були й проекти "Be KIND" та "Let's Give Peace a Chance!", в яких я брала участь разом з учнями 9-А та 9-Б класів нашого навчального закладу.




Немає коментарів:

Дописати коментар