неділю, 25 вересня 2016 р.

Міжнародна тематична конференція «Громадянство: нова етика 21-го століття - внесок eTwinning"




                           21-23 вересня 2016 року у Флоренції (Італія) відбулася тематична конференція «Громадянство: нова етика 21-го століття - внесок eTwinning". Запрошена Італійською національною службою підтримки програми eTwinning, конференція була організована у співпраці з Центральною службою  підтримки (CSS),  Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA),  Європейською комісією , Італійським національним агентством  Erasmus + / INDIRE, та іншими Національними та Партнерськими службами підтримки програми.


Цей захід вирізнився надзвичайною масштабністю, оскільки в ньому прийняли участь  більш ніж 250  представників із 36 європейських країн. 

Разом з координатором  програми eTwinning Plus в Україні Валентиною Веліченко та вчителем англійської мови Тернопільської загальноосвітньої школи №28 Олександрою Журавльовою мені поталанило представляти е-твіннерів України на цій конференції. 








Тематична конференція була націлена на  розширення можливостей вчителів Європи у просуванні цінностей демократії, миру, толерантності  та поваги до різноманітності в рамках своєї роботи в eTwinning, а також представлення того, що eTwinning зробив в цьому напрямку  протягом останніх одинадцяти років.

Для учасників конференції це були три дні плодотворної співпраці, дискусій,  обміну досвідом та незабутніх вражень від місця проведення цього заходу.
  
Більш детальну інформацію про конференцію можна знайдете за посиланням: Тhe eTwinning Thematic Conference “Citizenship: A new ethic for the 21st Century – the contribution of eTwinning.” 


Немає коментарів:

Дописати коментар